Детски матраци

Детски двулицев  бонел с цип  Джъмбо  Energy

Двулицев детски матрак Джъмбо е идеално предложение за вашите деца. Матрака е произведен от калъф от висококачествена дамаска с детски мотиви, прошивката от вата, пенополиуретанова пяна и нетъкан текстил SPUNBOND.
Ядрото от което е изработен матрака е висококачествен пружинен пакет БОНЕЛ, който осигурява стабилност и опора.Матракът е преминал всички необходими обработки за защита от вредни микроорганизми.

Цена на квадратен метър 117 лв.
Височина на матрака 20 см.

Детски двулицев пенополиуретанова пяна с цип  FOAM

Луксозен и практичен детски матрак ,който подържа в правилно положение гръбначния стълб на вашето дете.Използваните материали при направата му са високоплътностен пенополиуретан и дамаска с детски десени или бял прошит матрачен плат с високо съдържание на памук.
Ядрото е от високоплътностен пенополиуретан, разпенен на водна основа, отговарящ на стабилност и здравословна ортопедичност.Матракът е преминал всички необходими обработки за защита от вредни микроорганизми и е екологично чисти.
Матракът е с ортопедични характеристики, което е особено важно за правилния растеж при крехката костна система на детето.Допълнителните пластове на матрака осигуряват необходимите здравина, удобство и комфорт за пълноценния и здравословен сън на детето.
Матрака се изработва на две височини : 10см и 15 см.

Височина на матрака 10см.
Поръчка на квадратен метър 85 лв.

Височина на матрака 15см.
Поръчка на кв.м. 97 лв.

 

 

Презареди се с енергия